Pagina's

16 april 2021

Eerste trimester in het 4de leerjaar

Het eerste trimester zit er op. Het was een kortere periode in vergelijking met andere jaren, maar daarom niet minder druk.

We hebben de afgelopen periode niet stilgezeten. 

Bij rekenen zijn we reeds bezig met de getallen tot tienduizend. Alsook het cijferen, handig delen zijn er niet gemakkelijker op geworden met de steeds groter wordende getallen. 

Bij taal zijn we bezig met het thema: bizarre brouwsels.  We leerden over de verkleinwoorden en oefenden het onderwerp en de persoonsvorm verder in. We proberen ook nog steeds elke dag een kwartiertje te lezen in de klas.

Voor wereldoriëntatie hebben we nog enkele stappen gezet in het thema van verkeer met juf Linda, we maakten een tocht doorheen Wemmel.
Voor Frans hebben de kinderen kennisgemaakt met le petit robot André.

We hebben de Sint gevierd op een speciale manier, we kregen een filmpje, want hij mocht niet naar onze school komen door de maatregelen.  We hebben ook een online eucharistieviering rond de advent gemaakt met het vierde leerjaar.

Wie meer foto's van de kinderen wilt bekijken kan dit doen via klasbord. Hiervoor vraag je de code aan de klastitularis. 






 




 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten